OM OS

Her kan du faa hjaelp til bogfoering

Hos DIN KONTORHJÆLP er vi uddannede diplombogholdere fra Regnskabsskolen.

VORES KUNDER:

Vi bogfører for forskellige størrelser firmaer og brancher - bl.a. håndværkervirksomheder, arkitekter, medieselskaber, klinikker og kunstnere.

Til spørgsmålet ”Hvorfor har du valgt DIN KONTORHJÆLP?”, har vores kunder bl.a. svaret: Fordi I er grundige, ordentlige, strukturerede, loyale og altid overholder aftaler og tidsfrister – det giver tryghed hele vejen. Du kan se nogle referencer her.

HER FINDER DU OS:

Virksomheden holder til på Banegraven 13 i Slangerup, men vi kan også aftale at mødes i Odsherred IT- og Iværksætterhus, Glostrupvej 13 D, Egebjerg, 4500 Nykøbing Sj. - et seriøst kontorfællesskab for mindre virksomheder, iværksættere og pendlere.

Hvis du ser vores adresser og tænker, at det godt nok er langt væk fra dig og din virksomhed, så fortvivl ikke. Vi behøver slet ikke bo tæt på hinanden.
Vi har flere kunder, som vi kun har mødt fysisk en enkelt gang – og et par stykker som vi rent faktisk aldrig har mødt. Men samarbejdet fungerer upåklageligt alligevel, da korrespondancen primært foregår pr. mail.

Og kommer du vejen forbi, ja så behøver du i hvert fald ikke bekymre dig om at stille P-skiven.

KONTAKT OS OG HØR, HVORDAN VI KAN HJÆLPE DIG MED DIN BOGFØRING:

Ring og faa hjaelp til bogfoering

Skriv og faa hjaelp til bogfoering