REFERENCER

DET SIGER KUNDERNE OM DIN KONTORHJÆLP

Jørlunde Byg

JØRLUNDE BYG

Virksomheden voksede – og dermed også de administrative opgaver. Vi valgte at få hjælp til bogføring og regnskab og overlod det i DIN KONTORHJÆLPs trygge hænder, der tager sig af vores daglige bogføring, lønadministration, momsafregninger og gør vores regnskab klart til revisoren.
Alt bliver udført til tiden – og til en pris, der er til at betale. Det giver ro i sjælen og plads til at drive virksomhed.

Hans Larsen, Jørlunde Byg

KATRINA SLUPINSKI DESIGN

Jeg havde netop startet min egen virksomhed, og havde brug for hjælp med bogføring og moms. Og hjælp det fik jeg hos Din Kontorhjælp. Det har hele vejen igennem været en stor lettelse at kunne lægge disse opgaver i deres trygge hænder. De har masser af tålmodighed og er rigtig god til at forklare hvordan tingene hænger sammen. Samarbejdet fungerer perfekt, og jeg får altid meget hurtigt svar på mine henvendelser.

Katrina Slupinski, Katrina Slupinski Design ApS

logo ml blaa

HUSET I ASNÆS

“ I et samarbejde med Din Kontorhjælp møder man kun samarbejdsvilje. De er altid positive og lydhøre. HUSET I ASNÆS har altid været meget tilfredse og glade for både samarbejdet og det arbejde, Din Kontorhjælp har lavet.

Charlotte Krogh, formand

Kiklos logo

KIKLOS CENTER

Jeg kæmpede en ulige kamp med mit regnskabsprogram. Jeg brugte alt for meget tid at bøvle med det – og det koster ikke bare den kostbare tid – men også penge.

Jeg søgte efter hjælp og fandt den hos Din Kontorhjælp, der hurtigt kunne kigge forbi. Her forklarede de mig trin for trin tingene på en jordnær og tålmodig måde. Vi lavede en fornuftig plan, og nu skal jeg selv bare tage mig af den daglige fakturering. Resten overlader jeg til Din Kontorhjælp.

Det har fjernet både frustrationer og bekymring, og jeg kan koncentrere mig om det, jeg tjener mine penge på i stedet.

Jonina Lund, Zoneterapeut

Billedkunstner Poul Erik Nielsen

BILLEDKUNSTNER POUL ERIK NIELSEN

Gennem en årrække har jeg arbejdet sammen med Din Kontorhjælp, både privat og i forbindelse med HUSET i Asnæs. Din Kontorhjælp har i disse år været et stort aktiv for HUSET.
De har også løst opgaver for mig som privatperson og har gennem årene hjulpet mig med mange forskellige opgaver.

De er altid meget behagelig at arbejde sammen med, de er gode til at finde løsningsmuligheder på de opgaver de bliver stillet og god til at lytte og inddrage andres forslag.

De er desuden hurtige til at reagere på alle henvendelser og overholder de tidsfrister, der aftales. Din Kontorhjælp er en god samarbejdspartner, som jeg gerne anbefaler på det varmeste.

Poul Erik Nielsen